Coen Wissink

Tandartspraktijk Coen Wissink

Wij geloven dat een mooie, zelfverzekerde lach je leven kan veranderen. Wij geloven daarbij ook in de kracht van onze persoonlijke benadering. Geen tand-voor-tandheelkunde, wel een zorgplan dat is afgestemd op je eigen wensen en mogelijkheden. Zoek je een tandartspraktijk waarin je je welkom voelt, jong, oud of nét daartussenin? Een praktijk die rolstoelvriendelijk is, en waar je terecht kunt voor hoogwaardige mondzorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!

Coen Wissink

Tandarts

Een mooie lach past bij een zelfverzekerde uitstraling. Daarom heb ik mij naast restauratieve tandheelkunde verder verdiept in de orthodontie en esthetische tandheelkunde. Ons vak blijft zich sterk ontwikkelen, en iedere dag kan ik weer genieten van nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen.

BIGnummer 89026439502

Thomas Kamensky

Tandarts

Mensen niet alleen van de pijn af helpen, maar ook een mooie lach te geven geeft me een gevoel van voldoening. Ik hoop met mijn passie en ambitie voor het beroep vanaf 1 maart 2017 een toevoeging in het team van Coen Wissink te zijn en verheug me op de verdere samenwerking! 

BIGnummer 79908983302

Divinia Stolp

Mondhygiënist

Sinds juli 2008 werk ik als mondhygiënist in deze tandartspraktijk. Ik vind het leuk om mensen te motiveren en te laten weten hoe groot de invloed van mondgezondheid kan zijn op de algemene gezondheid. Kwaliteit staat bij mij voorop en ik probeer het beste in iedereen naar boven te krijgen. Voor mij is elke patiënt speciaal en ik probeer voor iedereen een persoonlijk plan te maken dat aansluit bij zijn/haar wensen.

Sorèn Kabo

Mondhygiënist

Ik hecht ontzettend veel waarde aan de band die ik als behandelaar heb met mijn patiënt. Mijn voldoening behaal ik dagelijks bij patiënten die tevreden zijn, niet langer bang zijn en patiënten die gemotiveerd raken om de mondhygiëne te verbeteren. Door geduld te hebben, grenzen aan te geven en duidelijk te communiceren merk ik dat het vertrouwen bij de patiënt toeneemt. Angstige patiënten zijn bijzonder welkom bij mij!

Petra Hannink

Ortho- en preventieassistent

In de praktijk zie ik dat veel mensen graag mooie, rechte (orthodontie) en schone tanden willen hebben. Dat ik daarvoor van betekenis kan zijn geeft mij elke dag ontzettend veel werkplezier. Mensen worden er echt gelukkiger van en dat maakt mijn vak het mooiste vak dat er bestaat. Ik wens iedereen een mooie stralende glimlach toe.

Hatice Genc

Preventieassistent

Na vier leuke en leerzame jaren als tandartsassistent werk ik nu als preventietassistent in deze praktijk. Ik vind dit superleuk om te doen en voer mijn werk hier 32 uur per week uit met plezier!
Ik heb een volmaakte dag gehad als patiënten blij de deur uit gaan
Ik wens jullie allemaal een stralende dag toe.

Rinske Pieksma

Preventieassistent

Ik ben als stagiaire binnengekomen in deze praktijk en werk hier nu als preventieassistent. Dit vind ik echt ontzettend leuk! Wat ik fijn vind aan mijn vak is het in contact zijn met de patiënten en ze samen met Coen te helpen aan een stralend en stabiel gebit.
Ik voel me thuis in deze praktijk samen met mijn collega’s.

Christel Nijland

Tandartsassistent

Al 13 jaar werk ik, met veel plezier, als tandartsassistent in deze praktijk. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het assisteren bij behandelingen. Het leukste aan mijn werk vind ik dat je zelfstandig taken uitvoert maar dat het ook echt teamwork is. Het geeft een enorm gevoel van voldoening als een patiënt tevreden naar huis gaat en jij daar samen met collega's verantwoordelijk voor bent. Geen enkele dag is hetzelfde!

Mayke Weegerink

Tandarts- en omloopassistent

Mijn naam is Mayke Weegerink en ik ben 34 jaar. In 2014 heb ik mij laten omscholen tot tandartsassistent en tot mijn grote geluk kon ik in februari 2015 hier in de praktijk aan het werk.
Dit vak is mooi en boeiend, en ik leer zelf nog elke dag. Mijn doel is om patiënten op hun gemak te stellen en het tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Ans Hobert

Receptionist

Samen met mijn collega-receptionist Mariska ben ik het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Met plezier ontvang ik de patiënten in deze praktijk, stel ik graag iedereen op zijn/haar gemak en zorg ik dat alles in de praktijk op rolletjes loopt. Hieruit haal ik veel voldoening en motivatie.

Mariska Looijenga

Receptionist

Samen met mijn collega-receptionist Ans ben ik het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Ik zorg voor de administratieve en secretariële ondersteuning van de praktijk, voor de agendaplanning en voor de ontvangst van patiënten en derden aan de receptie. Geen dag is hetzelfde en dit maakt mijn functie uitdagend en inspirerend. Een goed contact met de patiënt en zorgen dat deze met een goed gevoel weer naar huis gaat is toch wel de kroon op mijn werk.

Monique Gerritsen

Praktijkmanager

Sinds september 2016 ben ik werkzaam als praktijkmanager in deze mooie praktijk. Het is mijn taak te zorgen dat, buiten de inhoudelijke mondzorg, de organisatie van de praktijk op rolletjes loopt. Mijn taken variëren per dag. ICT, personeel, richtlijnen, (hygiëne)protocollen, planning en opleiding... geen dag is hetzelfde!
Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan in deze praktijk hoog in het vaandel en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Hinke Wissink

Zakelijk leider

Samen met tandarts Coen ben ik sinds 1 mei 1995 mede-eigenaar van deze persoonlijke praktijk. Ik heb me verdiept in het vak en in de loop der jaren heb ik mij daarna vooral gericht op management en ontwikkeling van de praktijk. Ik streef ernaar dat onze medewerkers zich bij ons optimaal kunnen ontplooien en ik zie het als een uitdaging om daarbij innovatief en toonaangevend te zijn.

Behandelingen

Preventie staat bij ons hoog in het vaandel, wij zien je daarom graag regelmatig voor een periodieke controle bij ons in de praktijk. Voorkomen is beter dan genezen! Als een vervolgbehandeling noodzakelijk is, dan informeren wij je over het te verwachten resultaat, eventuele risico’s, aantal en duur van de behandelingen en de kosten. Behandelplan en bijbehorende kosten worden desgewenst ook schriftelijk bevestigd, dat geldt in ieder geval voor behandelingen die op meer dan € 150 worden begroot.

Voor meer informatie over je behandeling verwijzen wij graag naar allesoverhetgebit.nl, daar wordt alles leuk en helder uitgelegd!

Spoed

Voor ernstige pijnklachten, spoedgevallen en nabloedingen bel je ons tijdens de openingsuren op 074 250 35 52.

Voor ongevallen en nabloedingen buiten openingsuren van de praktijk is de dienstdoende tandarts bereikbaar via de tandartsendienst, telefoon 0900 1515  (€ 1,00 per gesprek plus de gebruikelijke belkosten). Dit nummer is alleen en uitsluitend bedoeld voor spoedeisende hulp: ongevallen en nabloedingen, acute ontsteking en acute hevige pijn.

Als je door de tandartsendienst naar ons bent doorverwezen, vragen wij je het volgende mee te nemen:

 • legitimatiebewijs
 • verzekeringspapieren/verzekeringspasje
 • contant geld (pinnen is niet mogelijk)

Je ontvangt van ons een nota die je (als je voor tandheelkunde verzekerd bent) zelf kunt indienen bij de verzekeraar

Klacht

Wij gaan en staan voor optimale mondzorg, in combinatie met optimale communicatie met jou, als cliënt. Als er onverhoopt en ongewenst dan toch iets mis gaat in de communicatie: laat het ons graag rechtstreeks weten!

Komen we er samen niet uit, dan kun je terecht bij de ANT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Deze regeling voldoet aan de eisen die de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgaanbieder stelt. Aan de klachtenregeling zijn geen kosten verbonden.

 • Behandelingen
 • Spoed
 • Klacht

Tandartstarieven

De maximale tandheelkundige tarieven worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Met ingang van 1 januari 2017 gelden de volgende tarieven:

Tarieflijst 2017 reguliere mondzorg

Tarieflijst 2017 orthodontie

 

Tandartstarieven 2018

De Raad van Bestuur van de NZa heeft op 20 juni de Beleidsregel tandheelkundige zorg vastgesteld zoals deze zal gelden per 1 januari 2018. De meeste tarieven stijgen met 2,7%. Voor implantologische behandelingen is dat 2,6%, evenals voor orthodontie.

Tevreden over onze praktijk?

We willen graag weten hoe je denkt over onze praktijk. Iedereen lijkt wel tevreden, maar dat zegt niet alles. Misschien heb je tops, tips en tegenvallers voor ons die je liever niet rechtstreeks met ons wilt delen, toch horen we ze graag. Mogelijk vind je daarom in je mailbox  in ‘at random’ geselecteerde weken van ons af en toe een patiënten-enquete. Met de resultaten gaan we aan de slag, bij voorbaat dank voor je inbreng!

Heeft u vragen?

Tandartspraktijk Coen Wissink
Straatsburg 31
7559 NM Hengelo
Telefoon: 074 277 44 55
Spoed: 074 250 35 52
Spoed buiten werktijd (alléén voor ongevallen en nabloedingen): 0900 1515
Mail: info@coenwissink.nl

Openingstijden

 • maandag van 8:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur
 • dinsdagvan 8:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur
 • woensdag van 8:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur
 • donderdag van 8:00-12:00 en van 13:00-21:00 uur
 • vrijdag van 8:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur

Spoed!

Voor ernstige pijnklachten, spoedgevallen en nabloedingen bel je ons tijdens de openingsuren op 074 250 35 52.

Voor ongevallen en nabloedingen buiten openingsuren van de praktijk is de dienstdoende tandarts bereikbaar via de tandartsendienst, telefoon 0900 1515  (€ 1,00 per gesprek plus de gebruikelijke belkosten). Dit nummer is uitsluitend bedoeld voor spoedeisende hulp (ongevallen en nabloedingen, acute ontsteking en acute hevige pijn).

Als je door de tandartsendienst naar ons bent doorverwezen, vragen wij je het volgende mee te nemen:

 • legitimatiebewijs
 • verzekeringspapieren/verzekeringspasje
 • contant geld (pinnen is niet mogelijk)

Je ontvangt van ons een nota die je (als je voor tandheelkunde verzekerd bent) zelf kunt indienen bij de verzekeraar

Contactformulier